Folk i Storgata

Legg årets

Julebord

til Folk i Storgata

Skal du arrangere julebord for vennegjengen, arbeidsplassen eller organisasjonen din? På Folk setter vi sammen et hyggelig og uformelt julebord for deg og dine.

Hos Folk får du et intimt julebord i byens hyggeligste omgivelser sentralt i Oslo. Vi pynter vårt chambre séparée til jul, og serverer tradisjonell julebuffet i samarbeid med Kreativ Catering. Det blir nellikspiker i appelsin, deilig julemusikk og smaksrik gløgg. Vi tar i mot selskaper på mellom 10 og 25 personer.

Meny

Ribbetallerken: 499,-

Ribbe fra Prima Jæren serveres med hjemmelagde medisterpølser fra Metervare, hjemmelaget rødkål med julens krydder, svisker, mandelpotet fra Sørum og hjemmelaget julesaus.

Vegansk tapas: 459,-

Grillet søtpotet med piquillosaus og persille, urtefrikadeller, grillede grønnsaker på spansk vis, bakt rødbetesalat med sesamdressing og granateple, salat på marinerte kikerter med friske urter og rødløk, tabouleh med finhakket persille, frisk minte, tomat og sitron, gulrot- og auberginsalat med belugalinser, hummus, muhammara dip og hjemmebakt focaccia.

Dessert: 85,-

Tradisjonell riskrem med rød saus.

Vi tilbyr også:

Kapasitet: 10-25 personer. Selskapet får tilgang til en mindre, privat lounge, samt eget toalett.

Sittinger: Velg mellom kl 17:00 - 20:00 eller kl 20:30 - 23:30.

Frister: Booking senest 14 dager i forveien.

Priser: Se kontaktskjema.

November og desember er travle måneder, så det lønner seg å være tidlig ute. Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt og blir enige om hva som passer deres selskap best.

Virker ikke skjemaet? Bruk denne lenken istedenfor

Få nyheter og fordeler rett i din innboks